Højvandssikring - Døgnservice 39 68 06 55


Vand i kælderen har mange boligejere prøvet og det er ikke nogen sjov oplevelse og den kan også vise sig at være ganske dyr. Ikke bare materielle skader men også tit og ofte er det ting med affektionsværdi folk mister fordi de har opbevaret ting de f.eks har arvet i kælderen.

Se videoklip på jyllands-posten.dk "Sådan undgår du vand af kælderen"

Heldigvis er teknologien udviklet rigtig smart til netop at undgå de største skader på kælderrum og diverse inventar. Højvandslukke, tilbageløbsstop og pumpeløsninger kan redde en kælder fra undergang og i sidste ende spare boligejeren en masse penge i både forsikring og ekstra arbejder.

En højvandslukker kan være en god idé hvis kloaksystemet under boligen lider nød, der kan være opstemning i rørerne som gør det sværere at aflede vandet og det så af dén grund løber tilbage i kælderen og op af gulvafløbet. Når vandet er begyndt at løbe tilbage i rørerne og man har monteret en højtvandslukker så kommer vandet ikke ind og vandet står stille i rørene indtil der er plads ude i kloak systemet igen.

En højvandslukker skal være godkendt efter gældende love og regler og må kun monteres og serviceres af en autoriseret kloakmester.

 

Udviklet af: Søgemedier A/S - Cookiepolitik
Top