TV-inspektion af kloak - Døgnservice 39 68 06 55


Moderne og effektiv TV-inspektion

Med evnerne til hele tiden at være på forkant med udviklingen, samt viljen til at investere i den mest moderne teknologi på markedet, kan vi tilbyde særdeles professionelle TV-inspektioner til fordelagtige priser.

Vi er villige til, at tilbyde de priser vi gør, fordi vi ved at glade og tilfredse kunder er den bedste reklame, man som virksomhed kan opnå.

At vi klarer arbejdet så hurtigt som vi gør, skyldes vores højteknologiske maskiner og vores ihærdighed. At vi klarer arbejdet på færrest muligt arbejdstimer, afspejler sig naturligvis i din samlede pris på veludført arbejde.

Få udført TV-inspektion i tide

Det gælder for fejl og mangler i kloakker, at de er langt billigere at udbedre, inden de bliver reelle skader, end når skaden først er sket. Dermed er der mening i at få udført et tjek i tide, både økonomisk og for at undgå unødige gener.

Med stor erfaring fra blandt andet Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Hørsholm, Rungsted Kyst, Nordsjælland og København, udfører bl.a. tv inspektion i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Vesterbro, Virum og Østerbro, er vi den samarbejdspartner du har ledt efter, hvis du ønsker et kvalitetsresultat til en fordelagtig pris.

Vores kloakmester ser frem til at høre fra dig og gøre et stykke godt arbejde!

Følgende kan blandt andet identificeres og klassificeres med en TV inspektion.

• TV inspektion for lokalisering af skader efter rotter, rødder, aflejringer, forskudte samlinger, brud og tilstoppet kloak.
• Tilstandsrapport af kloakken i forbindelse med hussalg.
• Kvalitetssikring af ny etableret eller renoveret kloak.
• TV inspektion af drænledninger, anlægsrør og faskiner.
• Søgning af skjulte brønde og ledninger.
• TV inspektion af ventilationskanaler, procesrør og skorstene.


Kvalificerede medarbejdere til TV inspektion

Vores TV operatører har mange års erfaring inden for TV inspektion. De har alle gennemgået en uddannelse indenfor DTVK.
Alle vores medarbejdere er løbende på ajourførings kurser, så de er opdateret på den nyeste viden indenfor TV inspektion.
Vores dygtige og kompetente kontorpersonale er ligeledes uddannet i TV inspektion. Så skulle der være spørgsmål indenfor området er de klar ved telefonen.

 

Tilstandsrapport af kloakken i forbindelse med hussalg

Ved et hussalg kan en TV inspektion bruges til dokumentation overfor en eventuel køber at kloakken er i ordentlig stand. Eller som køber kan man bruge den til forhandling af prisen på huset.

 

Søgning af skjulte brønde og ledninger

Skjulte brønde og ledninger kan være umulige at finde og kræve et større gravearbejde for at lokalisere dem.
Alle vores TV inspektions kameraer er udstyret med et radio frekvenssignal. Vi kan således med en søger kortlægge og lokalisere brønde og ledninger uden den mindste opgravning.

 

Kvalitetssikring af ny etableret eller renoveret kloak

Kvalitetssikring af kloakken kan gøres billeder fra terræn men dette kan i visse tilfælde ikke være nok dokumentation.
Ved TV inspektion af nye og renoverede kloakker kan man dokumentere om, der er åbne/forskudte samlinger, korrekt fald på ledninger, overgangsprofiler er monteret korrekt og om foring af rør er udført korrekt.
Alt dette dokumenteres i henhold til DTVK´s regler og Foto manualen for TV inspektion.

 

TV inspektion af ventilationskanaler, procesrør og skorstene

Hvem siger, det kun er kloakrør, som kan TV inspiceres? Har du en ventilations kanal eller andet, hvor tilstanden skal dokumenteres, så ring 39 68 06 55, vi sidder klar ved telefonen.

 

TV inspektion af drænledninger, anlægsrør og faskiner

Dræn og faskiner er ikke noget problem at TV inspicere hvis de ellers er udført korrekt med nødvendige inspektionskanaler og brønde.
Tit og ofte er dette desværre ikke tilfældet. Men tøv alligevel ikke med at kontakte os, da det som regel kan løses med mindre opgaver som vi selvfølgelig også hjælper dig med.

 

TV inspektion for lokalisering af skader efter rotter, rødder, aflejringer, forskudte samlinger, brud og tilstoppet kloak

Når ovenstående skader forekommer er TV inspektion den rigtige løsning til at bestemme skadens art, omfangs vurdere og lokalisere den.
For ikke mange år siden var det almindeligt, at man gravede sig frem til skader, dette var ofte en meget destruktiv og dyr proces.
I dag kan vi uden problemer lokalisere skaden med TV inspektion og søger, så vores dygtige grave- og strømpeforingsmedarbejdere kan udbedre skaden uden unødvendige omkostninger og destruktive indgreb.

 

Certificeret TV inspektion

Kloakmestrenes TV-Inspektion også kaldet KTVI er en certificeringsordning, der er stiftet på baggrund af et ønske om at fremme og forbedre kvaliteten af det TV-inspektionsarbejde, der dagligt udføres rundt om i landet, af autoriserede kloakmestre.

Kloakmestrenes TV-Inspektion er dannet af og drives i samarbejde mellem de tre største foreninger på kloakområdet i Danmark. Det drejer sig om Danske Kloakmestre, Danske Maskinstationer og Entreprenører, samt Dansk Byggeris Kloaksektion.

Certificeringsordningen hviler på følgende fire hovedsøjler:
1. Autorisation som kloakmestervirksomhed
2. Uddannelse og efteruddannelse
3. Kvalitetsledelse og dokumentation i overensstemmelse med et certificeret KLS system
4. Ekstern 3. partskontrol, udført af en af sikkerhedsstyrelsen godkendt kontrolinstans

 

Forsikringsskader

Forsikringsselskaber kræver altid billeddokumentation, når omfanget og dækningen af skaden skal vurderes.
En TV inspektion giver den rigtige dokumentation som forsikringsselskaberne ønsker ved vurdering af din skade.

Sitemap - Cookiepolitik
Top