Kloakarbejde - Døgnservice 39 68 06 55


Autoriseret kloakmester

Sven Bech A/S er et autoriseret kloakfirma, og som kloakmester løser vi alle opgaver på dit kloaksystem, herunder rotteskader og kloakskader. Vi kan også anlægge kloakker, dræn og LAR-anlæg, ligesom vi udfører tv-inspektion, spuling af kloak, rensning af brønde, samt kloakreparationer. Kort sagt kan vi klare alle opgaver inden for kloakservice. Vi råder i dag over 20 ansatte i vores kloakafdeling, og mange års erfaring og specialuddannet personale gør, at vi fuldt ud kan honorere de krav, der stilles til godkendt kloakarbejde.


 

Vi udfører bl.a.:

Medlem af Danske Kloakmestre

Sven Bechs autoriserede kloakafdeling er medlem af Danske Kloakmestre og dermed omfattet af deres garantiordning, som dækker kundens eventuelle tab som følge af mangelfuldt kloakarbejde. Det giver dig som kunde en ekstra tryghed og sikkerhed for, at alt arbejde udføres professionelt og efter bogen. I vores arbejde tager vi desuden stort hensyn til miljøet og klimaforandringerne, som kan have en stor indflydelse på både kloak- og afløbssystemernes funktioner.   

Skal vi hjælpe dig?

Vores dygtige medarbejdere  har stor erfaring med alt fra stoppet kloak og kloakskader. De står klar til at hjælpe dig med din kloakopgave, så har du brug for en kloakmester, er du velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 39 68 06 55 eller send en mail til svenbech@svenbech.dk. Vi hjælper kunder på hele Sjælland og har udført meget arbejde i Gentofte, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, København og Nordsjælland.

Sitemap - Cookiepolitik
Top